Υπεύθυνος στοιχηματισμός

Υπεύθυνος στοιχηματισμός

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι στοιχηματίζουν μέσα στα όρια των δυνατοτήτων τους, για μερικούς το στοίχημα μπορεί να γίνει πρόβλημα, δεδομένου ότι μπορεί να μετατραπεί σε εθισμό . Όταν ένας παίκτης χάνει την αίσθηση της διασκέδασης που περιστασιακά τα τυχερά παιχνίδια έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν αυτό σημαίνει ότι έχει πρόβλημα . Μπορεί να αρχίσει να βλέπει τα τυχερά παιχνίδια ως έναν τρόπο για να βγάλει λεφτά ή ακόμη χειρότερα στοιχηματίζει για να προσπαθήσει  να κερδίσει πίσω τα χρήματα που είχε χάσει στο παρελθόν . Πιστεύει συχνά ότι έχει ιδιαίτερη τύχη ή ικανότητες ή ότι η τύχη του θα αλλάξει . Όταν παίζετε όχι μόνο για διασκέδαση και προσπαθείτε να κερδίσετε τα χρήματα που έχετε χάσει στοιχηματίζοντας όλο και περισσότερο, το αποτέλεσμα είναι ένας φαύλος κύκλος αύξησης των απωλειών και του στοιχηματισμού.

Ως παίκτης θα πρέπει να είναι υπεύθυνος για το πόσο στοιχηματίζετε, γνωρίζοντας πόσα χρήματα θα παίξετε και πόσο χρόνο θα σπαταλήσετε.

Συμβουλές για υπεύθυνο στοιχηματισμό
Για πολλούς ανθρώπους το στοίχημα είναι μια συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία. Παίρνουν προσεκτικές αποφάσεις για το πώς ξοδεύουν το χρόνο και τα χρήματά τους.

Δείτε πως μπορείτε να ελέγξετε το πόσο παίζετε:

 • Αποφασίστε σχετικά με ένα όριο απωλειών σε βαθος χρονου και επιμείνετε σε αυτό.
 • Χαμηλού κινδύνου τυχερά παιχνίδια είναι ένας τρόπος να παίζετε με πολύ μικρή πιθανότητα να χάσετε τον έλεγχο.
 • Το κλειδί για το χαμηλού κινδύνου παιχνίδι είναι να συνειδητοποιήσετε ότι «είναι μόνο ένα παιχνίδι».
 • Ποτέ μην δανείζεστε χρήματα για να παίξετε.
 • Ορίστε ένα χρονικό όριο ενασχόλησης με το στοίχημα.
 • Κάνετε συχνά διαλείμματα.
 • Ισορροπείστε τον στοιχηματισμό με άλλες δραστηριότητες.
 • Μην παίζετε όταν έχετε ιδιαίτερο στρες, κατάθλιψη, βρίσκεστε σε κατάσταση μέθης ή είσαστε ταραγμένος με κάποιο άλλο τρόπο.
 • Παίζετε μόνο με χρήματα που προορίζονται για ψυχαγωγία και ποτέ με τα χρήματα για τις καθημερινές σας δαπάνες.

Μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πρόβλημα:

 • Όταν αφήνετε την οικογένειά σας μόνη της για μεγάλες χρονικές περιόδους, προκειμένου να παίξετε.
 • Όταν διαφωνείτε συχνά με τον/την σύντροφό σας σχετικά με τον χρόνο και τα χρήματα που ξοδεύετε για στοιχηματισμό και συνειδητοποιήσετε οτι δεν μπορείτε να σταματήσετε ή να βάλετε όρια στον εαυτό σας.
 • Όταν στοιχηματίζετε με χρήματα από τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό τα οποία προορίζονται για ενοίκιο, αποπληρωμή δανείων, εκπαίδευση, ιατρικές δαπάνες, καθημερινά ψώνια, ρουχισμό ή θέρμανση.
 • Όταν νιώθετε πως πρέπει να στοιχηματίσετε να για βρεθείτε με ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν.
 • Όταν βρίσκεστε με την οικογένειά σας, στη δουλειά ή σε κοινωνικές εκδηλώσεις και σκέφτεστε διαρκώς για τον επόμενό σας στοίχημα.
 • Όταν προσβλέπετε σε γρήγορα κέρδη από τον στοιχηματισμό

Εάν συμβαίνει οποιοδήποτε από τα παραπάνω τότε σας προτείνουμε να αναλάβετε δράση αμέσως προτού το πρόβλημά σας χειροτερεύσει. Υπάρχουν πολλές οργανώσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να ελέγξετε το πρόβλημά σας:

www.gambleaware.co.uk
www.gamcare.org.uk
www.gamblingtherapy.org
www.gamblersanonymous.org.uk

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον εαυτό σας λαμβάνοντας άμεσα μέτρα και θέτοντας όρια στο τι μπορείτε να κάνετε με το λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα μας.

Ενέργειες για να βοηθηθείτε
Αν νομίζετε ότι έχετε σοβαρό πρόβλημα με τον στοιχηματισμό θα πρέπει να λάβετε τα αναγκαία μέτρα για να αναστείλετε την λειτουργία του λογαριασμού σας μόνιμα ή προσωρινά έως ότου επιλύσετε το πρόβλημά σας. Για να το κάνετε, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το τμήμα υποστήριξης πελατών μας στο email service@magicbet.gr. Οι εργαζόμενοί μας είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Εάν δεν επιθυμείτε να ανασταλεί η λειτουργία του λογαριασμού σας, αλλά απλά θέλετε να ελέγξετε το πόσο στοιχηματίζετε, μπορείτε να θέσετε όρια για τα στοιχήματα, τις καταθέσεις και για το χρόνο που περνάτε παίζοντας. Μπορείτε να το κάνετε είτε επικοινωνώντας με την υποστήριξη πελατών στο service@magicbet.gr ή θέτοντας όρια τα οποία κρίνετε κατάλληλα στην ειδική σελίδα υπεύθυνου στοιχηματισμού στην ιστοσελίδα μας.

Για τη δική σας εξυπηρέτηση, κάθε περιορισμός που επιβάλλετε στο λογαριασμό σας θα έχει άμεση ισχύ, ενώ δεν θα επιτρέπεται αφαίρεση τυχόν περιορισμών που τίθενται στο λογαριασμό ή τα στοιχήματα σας πριν παρέλθει μια ελάχιστη περίοδος επτά ημερών από τότε που δημιουργήθηκε ο περιορισμός.

Δεν έχετε συμπληρώσει το username ή το password

×

Δεν είστε συνδεδεμένος χρήστης.

Δεν έχετε κάνει login. Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία θα πρέπει να έχετε κάνει login.

Κλείσιμο

×

×

Δεν είστε συνδεδεμένος χρήστης.

Δεν έχετε κάνει login. Για να δείτε τις προσφορές θα πρέπει να κάνετε login.

Κλείσιμο