Υπεύθυνος στοιχηματισμός

Υπεύθυνος στοιχηματισμός

Προτεραιότητα της Magicbet  είναι η ασφαλής διασκέδαση των πελατών της. Για το λόγο αυτό μια από τις βασικές της αρχές είναι η συνετή συμμετοχή ενηλίκων ηλικίας άνω των 21 ετών.

 

Ο υπεύθυνος στοιχηματισμός αφορά όλους και αποτελεί μία ασφαλή διέξοδο διασκέδασης. Μόλις η κατάσταση ξεφύγει από τα όρια της διασκέδασης και μετατραπεί σε εθισμό, υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί που στην πορεία άφησαν πίσω το πραγματικό νόημα του στοιχηματισμού, ξέφυγαν από τα οικονομικά- και όχι μόνο- όρια τους και τον αντικατέστησαν στο μυαλό τους ως μια διέξοδο πλούτου. Τέτοιου τύπου παραδείγματα υπάρχουν πολλά. Όπως η επιπόλαιη κίνηση που κάνουν πολλοί να προσπαθούν να ρεφάρουν τα χαμένα τους χρήματα, με αποτέλεσμα να πέφτουν σε ακόμη μεγαλύτερες παγίδες. Μιλάμε για έναν φαύλο κύκλο, κυνηγητού των χαμένων χρημάτων με περισσότερα πονταρίσματα και, στο τέλος, ακόμη μεγαλύτερες απώλειες.

 

Κάθε παίκτης οφείλει να γνωρίζει τα όριά του, που και μέχρι πόσα χρήματα μπορεί να δαπανήσει για την διασκέδασή του.

 

Χρήσιμες συμβουλές για υπεύθυνο στοιχηματισμό:

 

Το παν στον στοιχηματισμό είναι οι προσεκτικές και καλά μελετημένες αποφάσεις. Για πολλούς ο στοιχηματισμός είναι διασκέδαση, μια διέξοδος από την καθημερινότητα και ένας ενδιαφέρον τρόπος να περνούν την ώρα τους.

 

Τρόποι που μπορείς να ελέγξεις τις στοιχηματικές σου ανάγκες:

 • Αποφάσισε από πριν μέχρι πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να δαπανήσεις και περιορίσου σε αυτά.

 • Ο στοιχηματισμός χαμηλού ρίσκου είναι ένας τρόπος που μειώνει τις πιθανότητες ήττας. Το κλειδί για τα χαμηλά ρίσκου στοιχήματα είναι να καταλάβεις ότι «είναι απλά ένα παιχνίδι».

 • Ποτέ μην δανείζεσαι χρήματα για να στοιχηματίσεις.

 • Βάλε χρονικό όριο στη διασκέδασή σου.

 • Κάνε συχνά διαλείμματα.

 • Ισορρόπησε τον στοιχηματισμό με άλλες δραστηριότητες.

 • Μην στοιχηματίζεις εάν είσαι αγχωμένος, μεθυσμένος, πάσχεις από κατάθλιψη ή γενικότερα αντιμετωπίζεις προβλήματα υγείας.

 • Να απολαμβάνεις τα τυχερά παιχνίδια με χρήματα από το πλεονέκτημά σου, όχι με εκείνα που χρειάζεσαι για τις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

Μπορείς να καταλάβεις ότι έχεις πρόβλημα όταν:

 • Αφήνεις την οικογένειά σου μόνη της για μεγάλο διάστημα, ώστε να στοιχηματίσεις.

 • Διαφωνείς συχνά με τον σύντροφό σου, επειδή σε κατηγορεί ότι δαπανάς πολλά χρήματα στα τυχερά παιχνίδια.

 • Δαπανάς χρήματα της οικογένειάς σου που προορίζονταν για τις καθημερινές ανάγκες, όπως φάρμακα, ψώνια, ρούχα, ενοίκιο κτλ.

 • Βρίσκεσαι έξω, σε κάποια κοινωνική εκδήλωση, και το μυαλό σου είναι πως θα τοποθετήσεις το επόμενο σου στοίχημα.

 • Προσπαθείς να βγάλεις γρήγορα χρήματα από τα τυχερά παιχνίδια.

Εάν βλέπεις τον εαυτό σου στα περισσότερα ή όλα από τα παραπάνω, τότε πρέπει να λάβεις άμεσα μέτρα και να ξεφύγεις από το πρόβλημα του εθισμού. Υπάρχουν πολλές οργανώσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν (με το ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ μέσω της ιστοσελίδας http://www.kethea-alfa.gr, αλλά και με την Gambling Therapy http://www.gamblingtherapy.org). Μπορείς βέβαια να περιορίσεις από μόνος σου τον εαυτό σου και να βάλεις όρια στο τι μπορείς να κάνεις με τον λογαριασμό που έχεις μαζί μας.

 

Τι πρέπει να κάνεις

Η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνεις όταν αντιληφθείς ότι πάσχεις από εθισμό είναι να ακολουθήσεις τα απαραίτητα βήματα για την μόνιμη ή προσωρινή αναστολή του λογαριασμού σου μαζί μας, μέχρι να λύσεις το πρόβλημά σου. Απευθύνσου στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μέσω chat ή ε-μειλ στο service@magicbet.gr και οι συνεργάτες μας θα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν.

Αν δεν θέλεις να αναστείλεις στον λογαριασμό σου, αλλά να κατευθύνεις καλύτερα την στοιχηματική σου δραστηριότητα, μπορείς να ζητήσεις να σου μπουν όρια στο τζίρο σου, στις καταθέσεις σου ή στο χρονικό διάστημα που θα παίζεις. Επικοινώνησε μαζί μας μέσω chat ή ε-μειλ στο service@magicbet.gr και θα επιδιώξουμε την άμεση εξυπηρέτησή σου, είτε διάλεξε τα όρια που επιθυμείς στην επιλογή “Στοιχηματικά Όρια” που θα βρεις αφού κάνεις Log in.

Κλείσιμο του λογαριασμού

Εάν επιθυμείς να κλείσεις τον λογαριασμό σου επικοινώνησε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών και ζήτησε μας μια από τις ακόλουθες επιλογές. Θα είμαστε χαρούμενοι να σε βοηθήσουμε.

Μπορείς επίσης να εισάγεις μόνος σου τα όρια στην επιλογή “Στοιχηματικά όρια” του λογαριασμου σου.

 

Α. Αποχώρηση

Αυτός ο τρόπος αφορά εκείνους που δεν θέλουν να ξαναπαίξουν στην Magicbet. Μπορεί να είναι δυσαρεστημένοι με την εξυπηρέτηση, την ιστοσελίδα ή το προϊόν. Αυτός ο τρόπος σου δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις ξανά τον λογαριασμό σου, όποτε εσύ θελήσεις, αφού πρώτα έρθεις σε επαφή με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών. Μπορείς να κλείσεις τον λογαριασμό σου επικοινωνώντας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μέσω chat, ή e-mail.

 

B. Κλείσιμο για μικρό διάστημα και όρια

Ο τρόπος αυτός σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ένα διάλειμμα από τη στοιχηματική σου δραστηριότητα για το διάστημα που εσύ επιθυμείς! Τα στοιχήματα, αλλά και το υπόλοιπο θα παραμείνουν στον λογαριασμό σου καθόλη τη διάρκεια του προσωρινού κλεισίματος. Μόλις περάσει η περίοδος που ζήτησες, ο λογαριασμός σου θα ενεργοποιηθεί αυτόματα.

 

Όσον αφορά τα όρια, μπορείς εσύ να οριοθετήσεις ποια θα είναι αυτά, προκειμένου να αποφύγεις τον κίνδυνο να χάσεις τον έλεγχο. Τα όρια μπορούν να μπουν σε όλα τις υπηρεσίες μας, είτε μόνο σε μία (sportsbook και καζίνο). Εάν επιθυμείς να μην παίζεις καθόλου σε κάποια κατηγορία για κάποιο διάστημα, μπορείς να επιλέξεις μηδενικά όρια στην κατηγορία του τζίρου.


Προς όφελος σου, τα όρια που θα ζητήσεις να μπουν στον λογαριασμό σου θα έχουν άμεση ισχύ και δεν θα μπορούν να καταργηθούν πριν το πέρας της μίνιμουμ περιόδου των επτά ημερών από τη μέρα της αίτησης σας.

 

Γ. Αυτό- αποκλεισμός

Πιστή στην ιδέα του υπεύθυνου στοιχηματισμού, η Magicbet δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να αυτο-αποκλειστεί από τις στοιχηματικές δραστηριότητές του στην εταιρεία μας. Ο αυτο-αποκλεισμός σου επιτρέπει να κλείσεις τον Magicbet λογαριασμό σου για ελάχιστο διάστημα 6 μήνων, έως για πάντα. Το υπόλοιπο σου, εάν έχεις, θα μεταφερθεί στη μέθοδο πληρωμής που είχες χρησιμοποιήσει τελευταία. Προσοχή, ο λογαριασμός σου δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί νωρίτερα από τους 6 μήνες. Σε περίπτωση που το χρονικό διάστημα περάσει και θέλεις να ανοίξεις ξανά τον λογαριασμό σου, επικοινώνησε μαζί μας στο service@magicbet.gr


Εάν θες να προχωρήσεις τη διαδικασία του αυτο-αποκλεισμού, θα χρειαστεί να συμπληρώσεις τη φόρμα που θα σου στείλει το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και να την αποστείλεις πίσω. Ο λογαριασμός σου θα κλείσει εντός 7 ημερών από τη μέρα που υπέβαλλες την αίτηση. Εάν ζητήσεις αυτο-αποκλεισμό για πάντα, δεν θα έχεις τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις ξανά το λογαριασμό σου.


Δεν έχετε συμπληρώσει το username ή το password

×

Δεν είστε συνδεδεμένος χρήστης.

Δεν έχετε κάνει login. Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία θα πρέπει να έχετε κάνει login.

Κλείσιμο

×

×

Δεν είστε συνδεδεμένος χρήστης.

Δεν έχετε κάνει login. Για να δείτε τις προσφορές θα πρέπει να κάνετε login.

Κλείσιμο