Σημαντική ενημέρωση : H Magicbet.gr θα σταματήσει τη λειτουργία της στις 30.09.2018. Παρακαλούμε κάντε log in στο λογαριασμό σας για περισσότερες πληροφορίες.

Contact us

General Enquiries
info@magicbet.com

Customer Service
service@magicbet.com

Marketing department
marketing@magicbet.com

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η «Πολιτική Απορρήτου» περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο ο ιστότοπος www.magicbet.gr, που διαχειρίζεται η B2B Gaming Services (Malta) Limited (στο εξής αναφερόμενη ως "εμείς" ή "εμάς"), αντιμετωπίζει τα προσωπικά σας δεδομένα και τα δεδομένα που μας παρέχετε ώστε να διαχειριζόμαστε τη μεταξύ μας σχέση.  

Οι προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε, (είτε μέσω της ιστοσελίδας www.magicbet.gr, είτε με οποιονδήποτε άλλο παρόμοιο τρόπο), και τα δεδομένα σας, διατηρούνται από εμάς βάσει της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

Ποιοι Είμαστε

Ο ιστότοπος www.magicbet.gr, λειτουργεί από την εταιρία B2B Gaming Services (Malta) Limited, η οποία έχει έδρα τη Μάλτα, διεύθυνση, 170, Pater House, Level 1 (Suite A41), Psaila Street, Birkirkara, BKR 9077, Μάλτα και e-mail : info@b2bgamingservices.com).

Μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

στο e-mail : dpo@b2bgamingservices.com

Η B2B GAMING SERVICES MALTA Ltd. με αριθμό εγγραφής εταιρείας C. 41936 είναι αδειοδοτημένη και ρυθμίζεται από την Αρχή Τυχερών Παιγνίων της Μάλτας (Malta Gaming Authority) από το 2007 και λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα με αδειοδότηση βάσει του Νόμου  4002/2011 (άρθρο 50, παρ. 12).

Γιατί Συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα

Πρέπει να συλλέξουμε δεδομένα από εσάς για να σας παρέχουμε υπηρεσίες διαδικτυακού στοιχηματισμού και παιγνίων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την ανάγκη να μοιραστείτε αυτά τα δεδομένα με τις εταιρείες εταίρους μας και τους παρόχους υπηρεσιών με τους οποίους έχουμε θεσπίσει διασφαλίσεις για την προστασία των δεδομένων σας, με σκοπό την παροχή των υπηρεσιών σας όπως ζητήσατε εσείς.

Προκειμένου να παρέχουμε υπηρεσίες διαδικτυακού στοιχηματισμού και παιγνίων στους πελάτες μας, πρέπει να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα από εσάς για να συμμορφωθούμε με τις νομικές υποχρεώσεις που σχετίζονται με τις άδειες παιχνιδιού στην Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών της Μάλτας, για υποχρεώσεις υποβολής εκθέσεων φορολογικού ελέγχου στις φορολογικές αρχές στην Ελλάδα και τη Μάλτα, την υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε τις αρχές, όταν τους ζητηθεί, να διερευνήσουν πιθανή εγκληματική δραστηριότητα.

Έχουμε επίσης έννομο συμφέρον να προστατέψουμε τις υπηρεσίες μας από την κακοποίηση στην προώθηση, την πρόληψη της απάτης και των κινδύνων ασφάλειας στο Διαδίκτυο. Αυτό μας επιτρέπει επίσης να κατοχυρώσουμε την ασφάλεια, την ακεραιότητα, την προσβασιμότητα και τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας.

Θα σας ρωτήσουμε εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε μηνύματα μάρκετινγκ από εμάς ή τρίτους, όπως τους συμβεβλημένους παρόχους υπηρεσιών μας, για λογαριασμό μας. Έχετε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να δώσετε ή να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας μέσω των ρυθμίσεων απορρήτου του προφίλ του λογαριασμού σας.


Τα Προσωπικά Δεδομένα που Συλλέγουμε

Τα προσωπικά σας στοιχεία, τα οποία συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε, αφορούν στα ακόλουθα:

  • Προσωπικά στοιχεία ταυτοποίησης και επικοινωνίας που μας παρέχονται συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής στον ιστότοπο ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που υποβάλετε μέσω της ιστοσελίδας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Έγγραφα επαλήθευσης που παρέχονται για την ταυτότητα, την επαλήθευση του τρόπου πληρωμής και άλλα έγγραφα που μπορούμε να ζητήσουμε λόγω των υποχρεώσεών μας από το Νόμο.
  • Πληροφορίες επικοινωνίας μέσω της ιστοσελίδας, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του τηλεφώνου ή άλλων μέσων.
  • Οι απαντήσεις σας στα ερωτηματολόγια ή στις έρευνες που διεξάγουμε.
  • Στοιχεία συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών χρηματοοικονομικών λογαριασμών που μπορείτε να μας παρέχετε, μέσω της ιστοσελίδας, του τηλεφώνου ή άλλων μέσων.
  • Λεπτομέρειες σχετικά με τις επισκέψεις σας στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των δεδομένων κίνησης, των πληροφοριών ιστότοπου, των ιστολόγων και άλλων στοιχείων επικοινωνίας.
  • Οι τηλεφωνικές κλήσεις ή οι συνομιλίες προς και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών καταγράφονται για σκοπούς ασφάλειας και εκπαίδευσης μαζί με την επίλυση τυχόν προβλημάτων και τις απαντήσεις στις τυχόν ερωτήσεις που προκύπτουν από την υπηρεσία που σας παρέχεται.

Δεν συλλέγουμε ειδικές κατηγορίες δεδομένων σε τακτική βάση, ωστόσο, ενδέχεται να λάβουμε τέτοια δεδομένα από εσάς, αν μας πείτε ότι έχετε πρόβλημα ελέγχου της δραστηριότητας στοιχημάτων σας. Θα θεωρούσαμε τα δεδομένα αυτά ισοδύναμα με τα δεδομένα για την υγεία και θα τα προστατεύσουμε ανάλογα.

Χρήση των Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ως μέσο συλλογής πληροφοριών από ένα διακομιστή διαδικτύου για τους παρακάτω λόγους, κατά την επίσκεψη του site από ένα μέλος. Εάν εγγραφείτε μαζί μας ή συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση cookie.

Τα cookies περιέχουν πληροφορίες που μεταφέρονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Μας βοηθούν να βελτιώσουμε τον ιστότοπο και να παρέχουμε καλύτερες και πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες. Ορισμένα από τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου.

Εάν θέλετε να διαγράψετε τυχόν cookies που έχουν ήδη αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας ή να σταματήσετε τα cookies που καταγράφουν τις συνήθειες περιήγησής σας στην ιστοσελίδα, μπορείτε να το κάνετε διαγράφοντας τα υπάρχοντα cookies ή / και αλλάζοντας τις ρυθμίσεις απορρήτου του προγράμματος περιήγησής σας για να αποκλείσετε τα cookies (η διαδικασία θα διαφέρει ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης). Λάβετε υπόψη ότι με τη διαγραφή των cookies μας ή με την απενεργοποίηση των μελλοντικών cookies, ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους ή υπηρεσίες στον ιστότοπο.

Πώς Χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα

  • Δημιουργία, λειτουργία και διαχείρηση του λογαριασμού σας.
  • Συμμετοχή σε παιχνίδια και εκτέλεση σχετικών λειτουργιών για συμμετοχή σε αυτές.
  • Διεξαγωγή διαδικασιών αναγνώρισης για τη συμμετοχή σας στο παιχνίδι.
  • Προώθηση των στοιχημάτων σας, συμπεριλαμβανομένων των πληρωμών με κάρτα και των online πληρωμών.
  • Τήρηση των νομικών και κανονιστικών πλαισίων που διέπουν τις δραστηριότητές μας, συμπεριλαμβανομένης της διαβίβασης των προσωπικών στοιχείων, των προσωπικών δεδομένων σχετικά με τις συναλλαγές και τα δεδομένα κίνησης στις Αρχές.
  • Δημιουργία προσωπικών για σκοπούς αξιολόγησης κινδύνου κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
  • Παρακολούθηση συναλλαγών με σκοπό την πρόληψη της απάτης, των ασυνήθιστων στοιχημάτων, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της απάτης, συμπεριλαμβανομένης της ανταλλαγής προσωπικών δεδομένων με τους προμηθευτές υπηρεσιών επεξεργασίας πληρωμών.
  • Διεξαγωγή έρευνας, ερωτηματολογίων και ανάλυσης.

Όταν συμφωνείτε, χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με αλλαγές στο site, νέες υπηρεσίες και προσφορές. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε πληροφορίες μάρκετινγκ, έχετε το δικαίωμα να απενεργοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία. Μπορείτε να επαναλάβετε τη συγκατάθεσή σας για να σας παρέχουμε πληροφορίες μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τμήμα υποστήριξης ή χρησιμοποιώντας τον Πίνακα ελέγχου απορρήτου.

Προσωπικά δεδομένα που παρέχονται σε εμάς είναι δυνατόν να παρασχεθούν σε συμβεβλημένα τρίτα μέρη για την παροχή ή και συνεχή ανάγκη για βελτιστοποίηση της παροχής υπηρεσιών σε εσάς με τη διασφάλιση ότι ικανοποιοιούνται οι υποχρεώσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων από αυτά.

Για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και με σκοπό την πρόληψη της παράνομης χρήσης των υπηρεσιών μας, χρησιμοποιούμε κάποιες αυτοματοποιημένες διαδικασίες λήψης αποφάσεων. Ωστόσο, όλες οι τελικές αποφάσεις βασίζονται σε στοιχεία φυσικών προσώπων.


Πού Καταχωρούμε τα Δεδομένα σας

Λαμβάνουμε όλες τις προφυλάξεις του κλάδου για να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή εντός των διακομιστών μας που βρίσκονται στην Ευρώπη. Δεδομένου ότι αυτοί οι διακομιστές θα μπορούσαν να είναι προσβάσιμοι μέσω κρυπτογραφημένων διαδικτυακών συνδέσεων, έχουμε δημιουργήσει επιπλέον εξασφαλίσεις και λάβει επιπλέον πρωτοβουλίες για την ασφάλεια των πληροφοριών οι οποίες στοχεύουν στη συμμόρφωση με το πρότυπο ISO27001: 2013.

Γνωστοποιήσεις Προσωπικών Δεδομένων

Μπορούμε να αποκαλύψουμε ή να μεταφέρουμε δεδομένα που μας παρέχετε ή συνυπολογισμένα δεδομένα με βάση τα προσωπικά σας δεδομένα για πολλαπλούς σκοπούς, όπως περιγράφεται παρακάτω:

Γνωστοποιήσεις σε τρίτα μέρη για την παροχή υπηρεσιών προς εσάς

Τα προσωπικά σας δεδομένα μεταφέρονται σε συμβεβλημένα τρίτα μέρη προκειμένου να πραγματοποιούνται οι ακόλουθες διαδικασίες:

  • Υποστήριξη πελατών
  • Επεξεργασία πληρωμής
  • Μάρκετινγκ (όπου έχει δοθεί συναίνεση)
  • Υπηρεσίες πλατφόρμας στοιχημάτων (π.χ. NYX, Extreme Live Casino).
  • Έλεγχοι κατά της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
  • Σε περίπτωση πώλησης ή αγοράς οποιασδήποτε επιχείρησης, περιουσιακού στοιχείου ή μετοχής, διατηρούμε το δικαίωμα να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στον μελλοντικό πωλητή ή αγοραστή της επιχείρησης, της περιουσίας ή του αποθέματος.
  • Γνωστοποιήσεις σε τρίτους για την ικανοποίηση ρυθμιστικών υποχρεώσεων και νόμιμων συμφερόντων
  • Κατά τη διεκπεραίωση του λογαριασμού στοιχήματος και των συναφών συναλλαγών του, ίσως χρειαστεί να απευθυνθούμε σε οργανισμούς αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας, οργανισμούς ανίχνευσης απάτης και οργανισμούς κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες σύμφωνα με τις κανονιστικές διατάξεις της Αρχής Τυχερών Παιγνίων της Μάλτας ή οποιασδήποτε άλλης αρμόδιας αρχής.

 

Σκοπός των επικοινωνιών αυτών είναι να εξασφαλιστεί:

  • Αξιολόγηση εάν μπορεί να είστε πολιτικά εκτεθειμένος ή άτομο που υπόκειται σε οικονομικές κυρώσεις.
  • Αξιολόγηση εάν τα προσωπικά σας στοιχεία είναι παρόμοια με εκείνα των ατόμων που είναι ύποπτα ότι έχουν διαπράξει απάτη ή ξέπλυμα χρημάτων.
  • Επιβεβαίωση των προσωπικών σας στοιχείων με ηλεκτρονικά μέσα, ώς προς προς τις βάσεις δεδομένων τρίτων.
  • Όταν οι πληροφορίες αυτές ζητούνται από τους παρόχους πληρωμών σε σχέση με πληροφορίες σχετικά με απάτες, θα παρέχουμε και αυτά τα προσωπικά δεδομένα εφόσον η αίτηση παροχής πληροφοριών αποσκοπεί στην προστασία των δικαιωμάτων σας ή / και του νόμιμου συμφέροντος της εταιρείας να προστατευθεί από απάτη.

Διασφαλίζουμε ότι οι μεταφορές δεδομένων καλύπτονται με κατάλληλες συμβάσεις ελεγκτών και επεξεργαστές, όπως αυτές ορίζονται στον κανονισμό γενικής προστασίας δεδομένων (EU2016 / 679).

Γνωστοποιήσεις προς τις ρυθμιστικές Αρχές

Για να ικανοποιήσουμε τις νομικές μας υποχρεώσεις, ενδέχεται να μας ζητηθεί να αποκαλύψουμε τα δεδομένα σας στις αρμόδιες Αρχές:

  • Αρχή Τυχερών Παιγνίων της Μάλτας
  • Μονάδα Οικονομικών Ερευνών και Ανάλυσης
  • Συμβούλιο Παρακολούθησης Κυρώσεων
  • Ελληνική Φορολογική Αρχή
  • Άλλοι αρμόδιοι φορείς επιβολής του Νόμου, εφόσον μας ζητηθεί

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη μεταφορά όλων των προσωπικών στοιχείων, των εγγράφων επαλήθευσης, του ιστορικού συναλλαγών πληρωμής και στοιχημάτων, του ιστορικού επικοινωνιών και κάθε άλλης πληροφορίας που έχουμε για εσάς. Οι μέθοδοι μεταφοράς τέτοιων δεδομένων μπορούν να καθοριστούν από την αρμόδια αρχή, για τις  οποίες δεν έχουμε τον έλεγχο.

Γνωστοποιήσεις για σκοπούς εμπορίας

Θα μοιραστούμε προσωπικά δεδομένα με τους συνεργάτες μάρκετινγκ (παροχείς δικτύων, συνεργαζόμενες εταιρίες κ.λπ.) μόνο βάσει μιας ελεύθερης, συγκεκριμένης, ενημερωμένης και σαφούς συγκατάθεσης από εσάς. Αυτοί οι συνεργάτες λαμβάνουν περιορισμένες πληροφορίες όπως διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αθλητικές προτιμήσεις για λόγους μάρκετινγκ.

Η συγκατάθεσή σας μπορεί να αποσυρθεί ανά πάσα στιγμή από το προφίλ του λογαριασμού σας ή με επικοινωνία σας στο info@b2bgamingservices.com.

Σε περίπτωση που αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, η εταιρεία θα ενημερώσει τους συνεργάτες μάρκετινγκ να σταματήσουν τις διαφημιστικές ανακοινώσεις τους προς εσάς μόλις κοινοποιηθεί η επιθυμία σας.

Μεταφορές τρίτων χωρών

Η εταιρεία δεν μοιράζεται κανένα από τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε σε τρίτους που βρίσκονται εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ή στις χώρες που θεωρεί η ΕΕ για την παροχή ισοδύναμου προτύπου προστασίας δεδομένων.

Εάν η εταιρεία θα πρέπει στο μέλλον να πραγματοποιήσει τέτοιες μεταφορές δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε τρίτους προκειμένου η εταιρεία να μπορέσει να σας παράσχει τις υπηρεσίες που ζητήσατε, θα σας ενημερώσουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα διασφαλίσαμε την τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων και θα ζητήσουμε την έγκριση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα θα τηρούνται και θα προστατεύονται.

Διατήρηση και διάθεση πληροφοριών

Μετά το κλείσιμο οποιουδήποτε λογαριασμού, είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρούμε δεδομένα για περίοδο έως 10 ετών λόγω νομικών υποχρεώσεων κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, καταπολέμησης της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, διατήρησης αρχείων της εταιρείας για οικονομικούς και φορολογικούς σκοπούς.

ΕΙΔΙΚΑ:

  • Για έως και ένα (1) έτος: Λεπτομέρειες για τις επισκέψεις σας στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των δεδομένων κίνησης, των πληροφοριών ιστότοπου, των ιστολόγων και άλλων στοιχείων επικοινωνίας. Τηλεφωνικές κλήσεις προς και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
  • Για έως και έξι (6) χρόνια από την τελευταία δραστηριότητα: Προσωπική ταυτότητα και στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται, πληροφορίες επικοινωνίας μέσω της ιστοσελίδας, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τηλέφωνο ή άλλα μέσα.
  • Για έως και δέκα (10) χρόνια από την τελευταία δραστηριότητα: Στοιχεία συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών χρηματοπιστωτικών λογαριασμών που μπορείτε να μας παρέχετε, μέσω του ιστότοπου, του τηλεφώνου ή άλλων μέσων

Επίσης, θα διατηρούμε προσωπικά δεδομένα για σκοπούς παρουσίασης και επεξεργασίας σε περίπτωση δικαστικής ή νομικής διαδικασίας που εσείς, οι αρμόδιες Αρχές ή εμείς  ενδέχεται να συμμετέχουμε, λόγω της παροχής υπηρεσιών προς εσάς.

Εάν ο λογαριασμός σας σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις δεν είναι ενεργός, τότε δεν θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα περαιτέρω εκτός από λόγους που υπαγορεύονται για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τις παραπάνω υποχρεώσεις.

Όλες αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

 

Τα Δικαιώματα των Προσωπικών σας Δεδομένων

  • Πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε σε εμάς.
  • Αίτηση διόρθωσης προσωπικών δεδομένων που θεωρείτε εσφαλμένα.
  • Αίτημα περιορισμού της επεξεργασίας δεδομένων ·
  • Αίτημα διαγραφής δεδομένων.
  • Υποβολή ένστασης σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας.
  • Αίτημα εγαωγής των δεδομένων σας.
  • Αίτημα ενημέρωσης για την αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ.

Τα δικαιώματά σας μπορούν να ασκηθούν σύμφωνα με το Νόμο, ο οποίος προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές για την άσκηση αυτών των δικαιωμάτων.

Μπορείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα μεταβαίνοντας στον Πίνακα Ελέγχου Απορρήτου ή Επικοινωνώντας μαζί μας στο info@b2bgamingservices.com

Έχετε επίσης το δικαίωμα να καταθέσετε μια καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων, μέσω της ιστοσελίδας  www.idpc.org.mt

Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε να καταθέσετε μια καταγγελία στην τοπική αρχή προστασίας δεδομένων σας.

Μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τα τοπικά στοιχεία επικοινωνίας της Αρχής Προστασίας Δεδομένων στη διεύθυνση

http://ec.europa.eu/justice/data-protection/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Τυχόν αλλαγές που ενδεχομένως θα γίνουν στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο μέλλον θα δημοσιευθούν από αυτή τη σελίδα στον ιστότοπο και θα ισχύουν από τη στιγμή της δημοσίευσής τους. Όταν οι αλλαγές είναι σημαντικές, θα σας προσφέρουμε την ευκαιρία να δείτε τις αλλαγές αυτές και να αποφασίσετε αν επιθυμείτε να παραμείνετε πελάτης μας πριν τεθούν σε ισχύ.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 20 Μαΐου 2018

Δεν έχετε συμπληρώσει το username ή το password

×

Δεν είστε συνδεδεμένος χρήστης.

Δεν έχετε κάνει login. Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία θα πρέπει να έχετε κάνει login.

Κλείσιμο

Δεν είστε συνδεδεμένος χρήστης.

Δεν έχετε κάνει login. Για να δείτε τις προσφορές θα πρέπει να κάνετε login.

Κλείσιμο

Αρμόδιος ρυθμιστής ΜGA. Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας. Γραμμή επικοινωνίας ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ: 2109237777. Η συμμετοχή επιτρέπεται σε άτομα άνω των 21 ετών. (Παίξε υπεύθυνα)

Κλείσιμο